CV storing in Amsterdam?

Komt er opeens geen warm water meer uit de kraan? Moet u voetbal kijken in een kille woonkamer? Of staat u plotseling onder een koude douche. Grote kans dat de CV ketel uitgevallen is en u een CV storing heeft. Gelukkig is dat vaak zelf eenvoudig te verhelpen. Hiervoor gebruikt u de resetknop van het apparaat. Hierdoor start de ketel opnieuw op. In veel gevallen werkt deze dan weer goed. Is dat niet het geval? Haal er dan een professional bij. In de regio Amsterdam kunt u hiervoor terecht bij Spoedservice Verwarming. Onze ervaren vakmannen zorgen gegarandeerd voor een snelle oplossing!

CV uitgevallen? 24/7 hulp

Kampt u met een CV storing en wilt u er een expert naar laten kijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in ketels van de volgende kwaliteitsmerken:

Ook als u een ketel van een ander merk heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Vaak kunnen we u ook dan van dienst zijn. Wanneer u ons contacteert, maakt niet uit. In spoedgevallen, zoals een CV storing, kunt u ons namelijk 24/7 bereiken op het nummer 020 - 213 60 66. Zo weet u zeker dat de problemen vlug voorbij zijn. In Amsterdam kunt u altijd op ons rekenen!