Vakkundig CV onderhoud in Amsterdam

Garant staat in Amsterdam voor u klaar. Wat er ook mogelijk is op het gebied van installatie, reparatie of vervanging van CV ketels: wij hebben het allemaal meegemaakt. Daarom kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat regelmatig CV onderhoud écht voor een langere levensduur van uw ketel zorgt, en u veel ongemak bespaart. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Inspectie van uw CV ketel

Zowel voor incidenteel als regelmatig CV ketel onderhoud kunt u bij ons terecht. U kunt te allen tijde een afspraak met ons maken om uw ketel na te kijken. Ook kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. U hoeft dan nergens meer aan te denken. Wij maken dan regelmatig en afspraak en komen uw ketel nakijken. Daarnaast stellen we de ketel dan altijd opnieuw af. Zo werkt het toestel optimaal. Dit zult u merken aan uw stookkosten!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudscontract voor uw CV? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een eenmalig CV onderhoud? U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers. Vul hiervoor het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar het nummer 020 - 213 60 66. We vertellen u dan graag meer over onze werkzaamheden, of plannen meteen een afspraak in. We helpen u graag in Amsterdam!