CV lekkage in Amsterdam vlug verholpen

Uw was op zolder droogt de laatste tijd wel erg moeizaam. Het water van de CV ketel moet opeens veel vaker worden bijgevuld. Of u ziet vochtplekken verschijnen in de buurt van uw ketel. Het zijn allemaal tekenen die wijzen op hetzelfde probleem: CV lekkage. Hoe eerder u dit laat oplossen, hoe beter. Dat scheelt u namelijk in de overlast en herstelkosten. Op zoek naar een vakman die u van dienst kan zijn? In Amsterdam klopt u hiervoor aan bij Spoedservice Verwarming. Ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring: wij staan voor onze klanten klaar. Ook u kunt bij een lekkende CV ketel, radiator of CV leiding op onze uitgebreide service rekenen!

Lekkage aan uw CV ketel?

Wanneer uw CV ketel lekt, kan dat veel verschillende ongewenste gevolgen hebben. Niet alleen zal uw toestel niet meer naar behoren werken, waardoor de temperatuur in huis bijvoorbeeld minder goed te regelen valt. Uw stookkosten zullen tevens hoger uitvallen. Daarnaast kan CV lekkage voor beschadigingen aan uw huis zorgen, bijvoorbeeld aan een muur of plafond. Ook bezittingen kunnen worden aangetast.

U begrijpt dat het verstandig is om bij een lek snel een specialist in te schakelen. Voor een dergelijk spoedgeval kunt u 24/7 bij ons terecht! Bel ons op het nummer 020 - 213 60 66, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs. Uw CV ketel lekt water? In Amsterdam zorgen wij voor rappe reparatie!